Het gezelligste en grootste Speciaalbier Festival in Twente!
Op zondag 7 juni 2020 vindt in hartje Twente voor de negende keer het Twents Speciaalbier Festival plaats.
De festivallocatie is aan de Haaksbergerstraat 51 te Hengelo.
Tijdens dit proeffestival kunnen bezoekers kennis maken met de vaak bijzondere speciaalbieren van de verschillende kleine Nederlandse brouwerijen.

 

Bereikbaarheid 

Met de auto
Het terrein van Haaksbergerstraat 51 te Hengelo is centraal gelegen in Twente en makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Het NS-station en de binnenstad van Hengelo liggen op 10 minuten loopafstand.

Vanaf de snelweg is de Twentse Bierbrouwerij eenvoudig te bereiken.
De nieuwe locatie ligt op slechts enkele seconden afstand van afslag Hengelo-Zuid (bereikbaar via A35 en A1). Sla rechts af bij ingang ‘High Tech Systems Park Noord’ vlak voor de Oelerbrug. Sla direct weer rechtsaf voor de parkeerplaats van de Twentse Bierbrouwerij.

Vanuit Amersfoort/Deventer (A1/A35): neem afrit 27-Hengelo-Zuid richting Hengelo-Zuid/Haaksbergen. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Haaksbergerstraat/de N739. Vervolgens rijdt u over de Haaksbergerstraat en rijdt u rechtdoor bij drie verkeerslichten. Na het derde verkeerslicht rijdt u langs een shell tankstation, sla vervolgens rechts af bij ingang ‘High Tech Systems Park Noord’ vlak voor de Oelerbrug. Sla direct weer rechtsaf voor de parkeerplaats van de Twentse Bierbrouwerij.

Met openbaar vervoer
Vanaf station Hengelo rijdt er een bus naar het Twents Speciaalbier Festival.
De rit neemt slechts 6 minuten in beslag en de bus stopt voor de ingang van het Twents Speciaalbier Festival. Bushalte: Vockersweg.
Raadpleeg www.9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Parkeren is gratis op het terrein.

Adresgegevens:

Twentse Bierbrouwerij
Haaksbergerstraat 51
7554 PA Hengelo, Overijssel

100% BOB, 0% op!
Alcohol en verkeer gaan niet samen. Een Bob drinkt helemaal geen alcohol.

Openingstijden & Toegang
Het festival vindt plaats op zondag 7 juni 2020.
Het festivalterrein is open van 14:00 tot 20:00 uur.
De toegang is gratis

Minimumleeftijd
Net zoals iedereen houden wij ons aan de regels, en dat betekent dat je onder de 18 jaar geen alcohol mag drinken. Ben je onder de 18 dan mag je wel naar binnen, zolang je het bij een frisje houdt!

nix